Atayurt Ortaokulu

Telefon : 0324 7212314
WEB https://atayurtortao.meb.k12.tr
Adres : Atayurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No6 33980 Silifke/MERSİN
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin Genel Amaç ve İlkeleri doğrultusunda Sevgi,saygı ve güven ortamında,insan haklarını özümsemiş bilgili,becerikli,kendine güvenen bireyler yetiştiren eğitim kurumlarından biri olmasını sağlamaktır. Öğrencilerimizin;Bireysel yeteneklerini dikkate alarak Öğrenme ve öğretme ortamlarını sürekli geliştiren,Problemlerin çözümünde bilimsel yöntemin kullanılma gerekliliğini kavramalarını,Bilgi toplumunun gereksinimi olan araştırmacılar olarak yetişmelerini,Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini,Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını sağlamaktır.
MİSYON : Bütün öğrencilerimize Atatürk ilke ve inkılapların ışığında, bilimsel, laik ve demokratik bir ortamda öğrenmelerini sağlayarak; bilgili, becerili, kendine güvenen, yaratıcılığını kullanabilen, milli, ahlaki ve evrensel değerleri benimsemiş bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal
Saatler : Başlama: 08.20 Bitiş: Pzt: (5.sınıflar)15:30 (6,7,8. sınıflar) 14:00 Salı: (5.sınıflar)14:50 (6,7,8. sınıflar) 14:00
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Klima ve Kalorifer